6.8.2015

Melkoista tohelointia

Toissa kaudella heitettiin jäsen A:n kanssa hyvä reissu Korolle täydellisten säiden keskelle. Maaliskuinen uoma ja sen jäät hipoivat täydellisyyttä jonka rikkoi ainoastaan yhden päivän lumikenkäily, kun etsittiin luoteisosasta jäätä. Arvokkaan päivän tuhraantumista pelkkään lompsimiseen hyviteltiin takaisin tullessa kiipeämällä eteen sattuvia liruja.

Tuolloin oli kova hönkkä tehdä reissuista filkkoja. Tälläkin reissulla nauhoitettiin enemmän liikkuvaa kuvaa kuin napsittiin stillejä, mutta harmillisesti isompaa leffaa noista en ole koskaan saanut aikaan vaikka monta eri projektia olen aloittanut. Tietynlainen juoni tai punainen lanka uupuu täysin.

Mutta läjästä tiedostoja löytyy kyllä harvinaisen hienoja yksittäisiä hetkiä. Esimerkiksi videolle on taltioitunut Revontuliputous loistavassa kunnossa. Kirkkaan sininen ehyt solidi jää auringossa on kyllä kaunista katseltavaa. Ja yhtä hienoa on jäsen A:n tuolloinen Revontulen oikeasta laidasta löytyvän pilarin lähetys.


Sinne toiseen laitaan heittää allekirjoittaneen täydellinen epäonnistuminen varmistuspuiden valikoimisessa ja ankkurin rakentamisessa. Tuolloin homma nauratti aikalailla ja naurattaa se edelleenkin, joskin taustalla jäytää kovasti se ettei näitä asioita näin hoideta. Onneksi tuolloin ei tapahtunut mitään peruuttamatonta.

Ja onneksi olin niin hölmö, että kuvasin koko episodin vielä tiedostoon. Vaikkapa tätä hetkeä ajatellen.




Kun rappaa, niin roiskuu. Tekevälle sattuu. Onhan näitä.

1 kommentti:

  1. Kyllähän filkkoja on mukava kattella. Iso työ kylläkin tehä, mutta kyllähän se pienikin pätkä palkitsee!

    VastaaPoista